Ammattilaisille

Teemme monipuolisesti yhteistyötä eri rakentamisen ja sisustamisen ammattilaisten kanssa. Me
Centillä arvostamme yhteistyötä, ja haluamme tarjota pitkäaikaisen ja luotettavan kumppanin
toimien asiakkaidemme apuna vastaten muuttuviin elämisen ja asumisen tarpeisiin. Ota yhteyttä,
niin lähdetään yhteiselle matkalle luomaan kauniita ja kestäviä rakentamisen ja sisustamisen
ratkaisuja.

Suunnittelijat

Cent tarjoaa suunnittelijoille uusia, kauniita ja kestäviä sisustamisen ratkaisuja yli 30 vuoden kokemuksella. Toimimme suunnittelijan teknisenä apuna niin materiaalivalinnoissa kuin määrissä. Cent on luotettava yhteistyökumppani kohti valmista projektia vastaten joustavasti kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Tutustu

Jälleenmyyjät

Toimitamme kodin viimeistelyn tuotteet helposti, nopeasti ja luotettavasti toimipaikallesi tai suoraan työmaalle. Laajasta ja kattavasta valikoimastamme löydämme varmasti sopivat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä löydät sisustuslistat- ja paneelit, saunatuotteet, terassilaudat sekä kattavan valikoiman ympärihöylättyjä tuotteita.

Tutustu

Teollisuus

Tarjoamme teollisuuden toimijoille kokonaisvaltaiset ratkaisut puurakentamiseen. Toimitamme kodin viimeistelyn tuotteet helposti, nopeasti ja luotettavasti toimipaikallesi tai suoraan työmaalle. Modernin ja muovautuvan konekannan avulla pystymme toteuttamaan tehokkaasti projektisi yli 30 vuoden kokemuksella.

Tutustu

Ammattilaiset

Cent tekee monipuolisesti yhteistyötä eri rakentamisen ja sisustamisen ammattilaisten kanssa. Haluamme olla luotettava ja pitkäaikainen kumppani matkalla luomassa kauniita ja kestäviä rakentamisen ja sisustamisen ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme tuotteemme luontoa kunnioittaen ensiluokkaisella ja nopealla palvelulla.