CENT

Kalajoki on tunnettu hiekkasärkistään

2020

cent-listat oy kalajoki

Cent-Listat Oy tehdas Kalajoella

2020

CENT

Cent-Listat syntyi intohimosta ja ammattitaidosta puunjalostukseen. Silloinen perheyritys perustettiin Pohjois-Pohjanmaan Kalajoelle yli 30 vuotta sitten. Nykyisin Cent-Listat on vakiinnuttanut asemansa puulla sisustamisen edelläkävijänä ja kuuluu Suomen laadukkaimpiin kodin viimeistelytuotteiden valmistajiin.

Cent luo kauniita ja kestäviä sisustamisen ja rakentamisen ratkaisuja. Valikoimaamme kuuluvat korkealaatuiset listat, paneelit, sauna- ja terassituotteet sekä laaja valikoima ympärihöylättyjä tuotteita. Valmistamme tuotteet Kalajoen tehtaallamme, alan nykyaikaisinta tuotantoteknologiaa hyödyntäen.

Cent esillä Tammiston Taloon.com ja Netrauta.fi showroomissa.

Vastuullisuus

Luonnon kunnioittaminen on meille sydämen asia. Varmistamme minimaalisen ympäristökuormituksen hyödyntämällä moderneja tuotantotapoja ja hävikin hyödyntämistä. Kaikki tuotannostamme tuleva puu sivutuote menee lämmitysenergiaksi.

Pääraaka-aineemme, eli suomalainen puu, tulee aina kestävästi hoidetuista metsistä. Kaikki raaka-aineemme ovat PEFC -sertifioituja. Tuotteiden pintakäsittelyssä käytämme ainoastaan vesiohenteisia käsittelyaineita.

Tuotteemme valmistetaan Kalajoen tehtaallamme, suomalaisesta puusta, suomalaisella ammattitaidolla. Cent onkin ylpeä Avainlipun kantaja.

Pääraaka-aineemme, eli suomalainen puu on aina PEFC -sertifioituja.

Tuotteiden pintakäsittelyssä käytämme ainoastaan vesiohenteisia käsittelyaineita.

Cent työnantajana

Ammattitaitoinen henkilökunta on korkean laatumme takana ja kaiken toimintamme keskiössä. Haluamme pitää huolta osaajistamme, ja turvallisen, kannustavan ja luotettavan työympäristön tarjoaminen on meille avainasia.

Henkilöstömme vaihtuvuus on erittäin pieni ja iso osa osaajistamme on ollut toiminnassamme mukana aina yrityksemme alkumetreiltä saakka. Haluamme myös tukea ja kannustaa tulevia alan ammattilaisia tekemällä tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa.

Meillä työtä tehdään intohimolla ja ammattitaidolla, alan nykyaikaisinta tuotantoteknologiaa käyttäen.

 

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Sertifikaatit

Cent

Cent on Suomen laadukkaimpiin kuuluva kodin viimeistelytuotteiden valmistaja Pohjois- Pohjanmaan Kalajoelta. Valmistamme ja toimitamme kodin viimeistelyn tuotteet yli 30 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilökunta, modernit tuotantolinjat ja laadukkaat raaka-aineet takaavat korkean laadun sekä minimaalisen ympäristökuormituksen.