Jälleenmyyjät

CENT TAVARANTOIMITTAJANA JA VALMISTAJANA

Olipa kyseessä iso rautakauppa tai pienempi alan erikoisliike, kattavasta valikoimastamme löydämme varmasti sopivat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Toimitamme kodin viimeistelyn tuotteet nopeasti ja luotettavasti toimipaikallesi tai suoraan työmaalle. Meiltä löydät sisustuslistat- ja paneelit, sauna- ja terassituotteet sekä laajan valikoiman ympärihöylättyjä tuotteita.

CENT MYYNNIN KUMPPANINA

Cent toimii myynnin apuna valmistuksesta lopputulokseen. Joustavalla toiminnallamme haluamme tarjota teille luotettavan myynnin kumppanin. Avustamme mielellämme myös markkinoinnissa tarjoamalla kuvia ja tekstejä käyttöönne myynnin ja markkinoinnin tueksi. Lisäksi tarjoamme hyllytyspalvelua, jolloin ammattilaisemme hoitaa CENT-tuotteiden esillepanon puolestanne.

Tutustu sisustuslista valikoimaamme

Usein kysyttyä

Saako tuotteita tilattua tiettyyn sävyyn käsiteltynä?

Räätälöityjä tuotteita voidaan toteuttaa projektikohtaisesti, kysy lisää jälleenmyyjiä palvelevalta tiimiltämme.

Mitä puulajeja on saatavilla?

Tuotannostamme 90% on vähäoksaista suomalaista mäntyä, 10 % kuusta ja muita puulajeja. Kovapuut ovat projektikohtaisia, kysy lisää jälleenmyyjiä palvelevalta tiimiltämme.

Onko tuotteissa minimitilausmäärää?

Tuotteet myydään täysin paketein, sisustuslistat- ja paneelit ovat pääosin 5-10 kpl erissä.

Mitä materiaaleja on saatavilla?

Pääosin käytämme tuotteissamme suomalaista kuusta ja mäntyä. Lisäksi löydät tuotteita radiatamännystä, tammesta, haavasta, lämpöhaavasta sekä tervalepästä valmistettuna. Valikoimassamme ovat myös muovilistat sekä puukomposiitti -terassilaudat.

Jälleenmyyjiä palvelee

Juho Joki-Erkkilä

Myyntipäällikkö

Eetu Rintamaa

Markkinointipäällikkö

Jälleenmyyjät

Toimitamme kodin viimeistelyn tuotteet helposti, nopeasti ja luotettavasti toimipaikallesi tai suoraan työmaalle. Laajasta ja kattavasta valikoimastamme löydämme varmasti sopivat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä löydät sisustuslistat- ja paneelit, saunatuotteet, terassilaudat sekä kattavan valikoiman ympärihöylättyjä tuotteita.