Teollisuus

KORKEAA LAATUA JA KOTIMAISTA

Takaamme Kalajoen tehtaalla valmistettujen tuotteidemme korkean laadun ja olemme ylpeitä yhteistyökumppaneiden kiittelemästä toimitusvarmuudesta ja -nopeudesta. Pyrimme saattamaan tilauksen matkaan jo seuraavana päivänä. Oheisissa kuvissa kohteemme Levin lomakodista ja Vantaan Flamingosta.

CENT TEOLLISUUDEN KUMPPANINA

Cent tarjoaa teollisuuden toimijoille kokonaisvaltaiset ratkaisut puurakentamiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä merkittävien suomalaisten talotehtaiden, ovi-, ikkuna- ja keittiökalustevalmistajien sekä rakennusliikkeiden kanssa. Pystymme reagoimaan nopeisiinkin projektikohtaisiin pyyntöihin tai solmimaan vuosittaiset toimitussopimukset asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

CENT

Usein kysyttyä

Mitä puulajeja on saatavilla?

Tuotannostamme 90% on vähäoksaista suomalaista mäntyä, 10 % kuusta ja muita puulajeja. Kovapuut ovat projektikohtaisia, kysy lisää tiimiltämme.

Mitä sisäverhous- ja lattialautojen mänty -laatuluokkia on saatavilla?

Käyttämämme männyn laatuluokat ovat: EM (erikoisluokan mänty), VM (vähäoksainen mänty) TM (terveoksainen mänty) ja OM (oksainen mänty).

Mitä kuusen raaka-aineita on saatavilla?

Käyttämämme kuusen laatuluokat ovat: VK (vähäoksainen kuusi), TK (terveoksainen kuusi) ja OK (oksainen kuusi).

Valikoimastanne ei löytynyt haluttua profiilia ja käsittelyä, voitteko toteuttaa tämän?

Räätälöidyt tuotteet onnistuvat projektikohtaisesti. Kysy lisää teollisuudelle palvelevalta tiimiltämme.

Miten tilaukseni toimitetaan suoraan työmaalle?

– Käytämme luotettavia kuljetusliikkeitä. Toimitus ajat ja tavat sovitaan tarkasti.

Kuinka toimitus on pakattu ja suojattu?

– Lähetyksen koosta riippuen, tuotteet on pinottu urapuiden tai lavan päälle. Suojattu muovilla ja sivulaudoilla. Paketit sidotaan teräsvanteella.

Teollisuutta palvelee

Juho Joki-Erkkilä

Myyntipäällikkö

Eetu Rintamaa

Markkinointipäällikkö

Teollisuus

Toimitamme kodin viimeistelyn tuotteet helposti, nopeasti ja luotettavasti toimipaikallesi tai suoraan työmaalle. Modernin ja muovautuvan konekannan avulla pystymme toteuttamaan tehokkaasti projektisi yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme ylpeitä tuotteidemme laadusta, luotettavasta ja nopeasta toimituksesta sekä kattavasta asiakaspalvelusta.