Blogi • 6 toukokuuta, 2022

CENT -tuotteille Design from Finland -merkki

Cent-Listojen sisustuspaneeleille, sisustuslistoille, saunapaneeleille sekä Pauha -terassilaudalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liitto ry:n Design from Finland –merkki. Merkkiä kantavat kaikki kuusesta ja männystä valmistetut paneelit ja listat sekä lämpökäsitellystä haavasta valmistettu Lämpödyyni –paneeli.

”Design from Finland -merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.” (Suomalaisen Työn Liitto, 2022.)

Tutustu merkin tarkkoihin myöntämisperusteisiin tästä.

Cent tuotteet valmistetaan Kalajoen tehtaalla suomalaisesta puusta, suomalaisella ammattitaidolla

Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Kalajoen tehtaallamme alan nykyaikaisinta tuotantoteknologiaa käyttäen. Olemme itse tuotantolinjojemme ja jopa käyttämiemme koneiden suunnittelun takana. Toimintamme keskiössä ovat totta kai myös ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Tuotteidemme muotoilun ja lopputuloksen kannalta tärkeää on myös raaka-aineen tarkkaan harkittu valinta. Pääraaka-aineemme, suomalainen puu, tulee aina kestävästi hoidetuista metsistä. Käyttämämme puu on tarkkaan valittua ja erittäin korkealaatuista suomalaista puuta. Cent tuotteillamme on myös valmistuksesta kertova Avainlippu. Näitä periaatteita noudattamalla voimme tarjota Suomen laadukkaimmat kodin viimeistelytuotteet. Lue vastuullisuusperiaatteistamme tästä.

 

Cent-Listat syntyi intohimosta ja ammattitaidosta puunjalostukseen

Silloinen perheyritys perustettiin Pohjois-Pohjanmaan Kalajoelle yli 30 vuotta sitten. Nykyisin Cent-Listat on vakiinnuttanut asemansa puulla sisustamisen edelläkävijänä ja kuuluu Suomen laadukkaimpiin kodin viimeistelytuotteiden valmistajiin.

Design From Finland –merkki on merkittävä tunnustus työllemme ja olemme tästä erittäin ylpeitä. Merkillä haluamme viestiä toimintamme läpinäkyvyydestä ja laadukkuudesta. On hienoa olla mukana tekemässä suomalaista muotoilua näkyväksi!

#centlistat

Suosittuja tuotteita

CENT

CENT on yksi Suomen laadukkaimmista kodin viimeistelytuotteiden valmistajista. Missiomme on sekä valmistaa että toimittaa tuotteemme luontoa kunnioittaen, ensiluokkaisella palvelulla ja luotettavasti. Kotimaan markkinoiden lisäksi CENT valmistaa tuotteita myös vientiin.