Inspiraatio • 6 lokakuuta, 2021

CENT OUTLET -verkkokaupasta uusi koti poistoerille

Kattavan ja monipuolisen tuotevalikoiman takia meille jää kausittain sesonkituotteita varastoon. Mielestämme kaikki upeat Cent -tuotteet ansaitsevat kodin. Halusimme luoda CENT OUTLET -verkkokaupan tuotantoerien viimeisille kappaleille, poistotuotteille sekä harvinaisille tuotetestaus erille. CENT OUTLETISTA voit tehdä mahtavia löytöjä poistohinnoin.

CENT Outlet valikoimasta löydät jatkuvasti päivittyvän II-laatu kokoelman, sisustuslistoja- ja paneeleita, saunatuotteita, terassituotteita sekä ympärihöylättyjä tuotteita. Toimituksen saat suoraan kotiisi Kaukokiidon toimittamana tai halutessasi voit noutaa tuotteet Kalajoen tehtaaltamme.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tietää uusimmista Outlet-tuotteista sekä huikeita alennuskoodeja!

 

 

II-Laatu

Outletista löydät II-laatu kokoelman, joka sisältää tuotannossa II-laaduiksi valikoidut tuotteet. II-laadun tuotteet on valmistettu I-laadun raaka-aineesta, mutta lopulliset tuotteet eivät ole täyttäneet I-laadun vaatimuksia. II-laadun tuotteiksi luokitellaan mm. epätasaisuuksia, höyläysvirheitä ja paljon oksia sisältävät tuotteet, tai tuotteet joiden pakkaukset ovat virheellisiä. II-laadun tuotteissa tulee huomioida normaalia suurempi menekki mukaan laskuihin.

Nämä tuotteet myydään edullisesti poistoerinä ja II-laadun tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tutustu alta esimerkiksi näihin II-laatuisiin poistoeriin.

Valkolakattu Dyyni-paneeli 15x90x2700mm, II-Laatu (618,3jm)

Valkolakattu sisustupaneeli STP 14x120x4170mm, II-Laatu (195,99jm)

#centlistat

TEKIJÄT TIKKUJEN TAKANA - Millaisia ammattilaisia meillä työskentelee? 👀 Tutustu myyntipäällikköömme Juhoon👇🏼

Juhon ura CENTillä alkoi 8 vuotta sitten tuotannon puolelta vannesahalla. Tehtävässä Juho ehti olla puolisen vuotta, kunnes siirtyi lähettämölle hommiin. Pian lähettämön työn ohelle tuli myyntityö, josta Juho siirtyi vähitellen kokonaan myyntiin ja myyntipäälliköksi.

Nykyisin Juho vastaa kokonaisuudessaan kotimaan myynnistä huolehtien asiakassuhteista ja asiakashankinnasta. Päivän aikana Juho mm. pyörittelee tarjouslaskelmia, syöttää tilauksia koneelle ja viettää ison osan työpäivästä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Juho kertookin nimenomaan asiakkaiden olevan työn suola. Mies nauttii monipuolisesta työstään ja kertoo CENTillä työskentelyn parhaiksi puoliksi työn tarjoaman vapauden ja tekijöihin osoitetun luottamuksen. Juho myös nauttii siitä, että saa tehdä töitä juuri tällä alalla.

Juhon tehokkuus näkyy paitsi töissä myös vapaa-ajalla. Aamuvirkku mies aloittaa päivänsä lenkillä koiran kanssa ja saattaapa aamuun mahtua vielä punttitreenit ennen töiden alkua. Ilta kuluukin perheen pienten lasten kanssa touhuten, ja kesäisin Juho viihtyy viheriöllä golfin parissa ⛳️

Juho tunnetaan toimistolla rauhallisuudestaan ja lehmänhermoistaan. Aamuvirkkuna Juho ehtii yleensä ensimmäisenä toimistolle ja huolehtiikin aamun ensimmäisitä kahveista ☕️ Tämä sporttinen mies taitaa olla myös tiimimme ainut maailmanmestari, sillä Juholla on plakkarissa rullakiekon maailmanmestaruus vuodelta 2014 🏆

#centfi #centlistat #suomalaistatyötä #työntekijätarina
...

25 0

CENT

CENT on yksi Suomen laadukkaimmista kodin viimeistelytuotteiden valmistajista. Missiomme on sekä valmistaa että toimittaa tuotteemme luontoa kunnioittaen, ensiluokkaisella palvelulla ja luotettavasti. Kotimaan markkinoiden lisäksi CENT valmistaa tuotteita myös vientiin.