Inspiraatio • 6 lokakuuta, 2021

CENT OUTLET -verkkokaupasta uusi koti poistoerille

Kattavan ja monipuolisen tuotevalikoiman takia meille jää kausittain sesonkituotteita varastoon. Mielestämme kaikki upeat Cent -tuotteet ansaitsevat kodin. Halusimme luoda CENT OUTLET -verkkokaupan tuotantoerien viimeisille kappaleille, poistotuotteille sekä harvinaisille tuotetestaus erille. CENT OUTLETISTA voit tehdä mahtavia löytöjä poistohinnoin.

CENT Outlet valikoimasta löydät jatkuvasti päivittyvän II-laatu kokoelman, sisustuslistoja- ja paneeleita, saunatuotteita, terassituotteita sekä ympärihöylättyjä tuotteita. Toimituksen saat suoraan kotiisi Kaukokiidon toimittamana tai halutessasi voit noutaa tuotteet Kalajoen tehtaaltamme.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tietää uusimmista Outlet-tuotteista sekä huikeita alennuskoodeja!

 

 

II-Laatu

Outletista löydät II-laatu kokoelman, joka sisältää tuotannossa II-laaduiksi valikoidut tuotteet. II-laadun tuotteet on valmistettu I-laadun raaka-aineesta, mutta lopulliset tuotteet eivät ole täyttäneet I-laadun vaatimuksia. II-laadun tuotteiksi luokitellaan mm. epätasaisuuksia, höyläysvirheitä ja paljon oksia sisältävät tuotteet, tai tuotteet joiden pakkaukset ovat virheellisiä. II-laadun tuotteissa tulee huomioida normaalia suurempi menekki mukaan laskuihin.

Nämä tuotteet myydään edullisesti poistoerinä ja II-laadun tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tutustu alta esimerkiksi näihin II-laatuisiin poistoeriin.

Valkolakattu Dyyni-paneeli 15x90x2700mm, II-Laatu (618,3jm)

Valkolakattu sisustupaneeli STP 14x120x4170mm, II-Laatu (195,99jm)

#centlistat

Vielä ehdit toteuttaa sisustusunelmasi Black Friday hinnoin! 🖤

CENT Outletissa sisustuspaneeleja jopa -40%! Huikeita tarjouksia myös CENT jälleenmyyjillä ➡️ cent.fi/jalleenmyyjat/ 🖤

°

#centfi #centlistat #centpaneeli #dyynipaneeli #dyynipaneeliseinä #dyynipaneelisängynpääty #paneelisängynpääty #panelointi #paneeliseinä #paneloituseinä #makuuhuone #makuuhuoneensisustus #makuuhuoneenseinä #modernijaskandinaavinensisustus #modernijaskandinaavinenkoti #skandinaavinensisustus #skandinavianhome #puusisustaminen #puusisustus #puusisustuksessa #sisustus #sisustusinspiraatio #sisustussuunnittelu #sisustusidea #sisustusideat #sisustaminen #sisustussuunnittelija #koti #kodinsisustus #kodinsisustaminen
...

23 0

CENT

CENT on yksi Suomen laadukkaimmista kodin viimeistelytuotteiden valmistajista. Missiomme on sekä valmistaa että toimittaa tuotteemme luontoa kunnioittaen, ensiluokkaisella palvelulla ja luotettavasti. Kotimaan markkinoiden lisäksi CENT valmistaa tuotteita myös vientiin.