MDF -PANEELI STS5 10X175X2780

F228


Materiaali
MDF
Käsittely
Pinnoitettu
Väri
Puhtaan valkoinen
Vahvuus x leveys (mm)
10 x 175
Pituus (mm)
2080
Hyötyleveys (mm)
163
Tuotemäärä per paketti
5
Päätypontattu
Kyllä
Profiili
profile


Tuotetta myy


Tämä leveä MDF-paneeli on laadukas, kuivan tilan katto- ja seinäpaneeli. Se on helppo ja nopea asentaa. Ympäriponttauksen vuoksi paneeli on helposti jatkettavissa sekä hukkapalojen määrä on pieni.

STS5-profiili, 5mm-avosaumalla ja puhdas valkoinen sävyllä on moderni ja sopii sisustukseen kuin sisutukseen. 10 mm vahva ja 2780 mm pitkä paneeli on helppo kuljettaa ja sen asentaminen onnistuu vahvan rakenteen vuoksi myös yksin. Paneeli asennetaan 40 cm välein tehtyyn koolaukseen. Kiinnitys paineilma hakasnaulaimella, hakasen leveys n. 9 mm, pituus n. 20-30 mm ja 1,5 – 2mm paksu. Naulaaminen suoritetaan paneelin naaraspontin pitkästä takahuulesta. Profiili on suunniteltu niin, että naulaus jää kokonaan piiloon.

 

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Sisustuspaneelit

Sisustuspaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisen tuotteen projektiisi.