RIMAPANEELI STP 15X95X4480

116VALEPP


Materiaali
Puu
Puulaji
Mänty
Käsittely
Käsittelemätön
Laatu
Oksaton- / Vähäoksainen
Vahvuus x leveys (mm)
15 x 95
Pituus (mm)
4480
Hyötyleveys (mm)
80
Tuotemäärä per paketti
8
Päätypontattu
Kyllä
Profiili
profile


Tuotetta myy


Rimapaneeli STP -profiililla on monipuolinen sisustustuote kodin pienille ja suurille pinnoille.

Valeurallisella sisustuspaneelilla luot näyttävän rimamaisen ulkonäön seinään, kattoon tai minne vain tilaan. Muodoltaan pehmeä rimapaneeli antaa rauhaisan tunnelman korostaen tilantuntua kaikissa kodin tiloissa.

Valeurallinen STP-profiilinen sisustuspaneeli on valmistettu vähäoksaisesta kotimaisesta männystä. Paneeli on helposti jatkettavissa ja hukkapalojen määrä on vähäistä ympäriponttauksen ansiosta. Paneelin puuvalmiin pinnan voit käsitellä haluamallasi tavalla. Käsittely tehostaa entisestään puun kestävyysominaisuuksia ja paneeli soveltuu käsiteltynä myös saunaan. Viimeistele CENT sisustuslistoilla.

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Sisustuspaneelit

Sisustuspaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisen tuotteen projektiisi.