Terassilauta Pauha 28x120

PAUHA


Materiaali
Puu
Puulaji
Kuusi
Käsittely
Öljytty
Väri
Harmaa
Laatu
Oksainen
Vahvuus x leveys (mm)
28 x 120
Pituus (mm)
3600, 3900, 4200, 4500, 4800, 5100, 5400
Hyötyleveys (mm)
125
Tuotemäärä per paketti
4


Tuotetta myy


Ekologinen, turvallinen ja pitkäikäinen terassi Pauha terassilaudalla.

 

Kotimaisesta kuusesta valmistettu Ekologinen Pauha terassilauta on helppo ja kestävä valinta kaikkiin terassi kohteisiin. Tuote ei sisällä myrkkyjä ja hukkapalat voidaan hävittää polttamalla. Valmistuksessa on käytetty viimeisintä osaamista ja modernia teknologiaa.

Tuotteen pinta on kevyesti harjattu, jolloin puusta on saatu kulutusta kestävin osa esille. Näin saadaan kestävä tuote, jonka pinta ei ole sateellakaan liukas. Pauha terassilaudat on käsitelty harmaan sävyiseksi vesiohenteisella Teknoshield 4015-00 puuöljyllä.

Parhaimman kestävyyden saavuttamiseksi Pauha terassilaudat suositellaan käsiteltäväksi vuosittain, joko Woodex Wood oil:illa tai vesiohenteisella versiolla Woodex Aqua Wood Oil:illa. Nämä luonnonpuu öljyt voi halutessaan sävyttää alkuperäiseen Poro Woodex 5087 sävyyn. Asennuksen yhteydessä suosittelemme terassilautojen katkaisupintojen käsittelyä kyseisillä tuotteilla. Suosittelemme vähintään 5mm rakoa asennuksessa.

Tutustu terassin rakentamisen ohjeisiin.

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Terassituotteet

Kaunis, huoliteltu ja pitkäikäinen terassi vaatii oikeat tuotteet. Valikoimastamme löydät uuden sukupolven 3D puukomposiittiterassilaudat ja ekologisen Pauha terassilaudan. Tuotteet ovat tarkoin harkittuja ja testattuja pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Valikoimamme kattaa Pauha terassilaudan runkopuut sekä kaikki puukomposiittiterassin asennukseen tarvittavat tarvikkeet.