TERASSILAUTA LETTO 28X95

2895K


Materiaali
Puu
Puulaji
Mänty
Käsittely
Painekyllästetty
Väri
Ruskea
Laatu
AB-luokka
Vahvuus x leveys (mm)
28 x 95
Pituus (mm)
3600, 3900 4200
Hyötyleveys (mm)
100
Tuotemäärä per paketti
4


Tuotetta myy


Ruskea ja sileä AB-luokan kestopuu terassilauta on helppo ja kestävä valinta kaikkiin terassikohteisiin.

Kestopuutuotteet soveltuvat hyvin maa- ja vesikosketuksiin sekä hyvää kestävyyttä vaativiin rakennuskohteisiin. Painekyllästyksen ansiosta terassilauta säilyttää muotonsa ja soveltuu erittäin hyvin terassien, patioiden ja laitureiden rakentamiseen.

Asennus:

Ulkotiloihin asennettava painekyllästetty puutavara kiinnitetään aina ruuveilla tai kiinnikkeillä, jotka kestävät kyllästysaineiden sisältämien metallisuolojen ja kosteiden käyttöolosuhteiden aiheuttamat korroosiovaikutukset. Kaikissa kosteille oloille tai säälle alttiissa kantavissa tai henkilöturvallisuuden kannalta merkittävissä rakenteissa tulee käyttää ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä valmistettuja ruuveja, nauloja tai kiinnikkeitä.

Muissa rakenteissa voidaan käyttää kuumasinkittyjä ruuveja ja kiinnikkeitä, kuten esimerkiksi terassiruuveja. Huomioi kuitenkin, että painekyllästetyn puun kestoikä voi olla pidempi kuin kuumasinkityn kiinnikkeen kestoikä. Älä käytä painekyllästettyä puutavaraa ollenkaan sisätiloissa, sillä painekyllästys saattaa vapauttaa sisätiloihin kemikaaleja.

Huolto:

Painekyllästetty puutavara menettää väriään ajan saatossa auringonvalosta ja kosteudesta johtuen. Oikeanlaisen huollon ansiosta tuote pysyy hyvänä ja kauniina pitkään.

Terassilauta voidaan käsitellä sävytetyllä tai sävyttämättömällä puuöljyllä, puunsuoja-aineella, joka on kuultava tai peittävä, sekä ulkokäyttöön tarkoitetulla maalilla. Värivirheiden ja juovien estämiseksi käsittele terassilauta aina kokonaan yhdellä kerralla pitkittäissuuntaisesti. Käsiteltävän laudan tulee olla kuiva ja puhdas ennen käsittelyä.

Tutustu terassimateriaalin valintaoppaaseen tästä linkistä!

MENEKKILASKURI

Terassituotteet

Kaunis, huoliteltu ja pitkäikäinen terassi vaatii oikeat tuotteet. Valikoimastamme löydät uuden sukupolven 3D puukomposiittiterassilaudat ja ekologisen Pauha terassilaudan. Tuotteet ovat tarkoin harkittuja ja testattuja pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Valikoimamme kattaa Pauha terassilaudan runkopuut sekä kaikki puukomposiittiterassin asennukseen tarvittavat tarvikkeet.