Saunapaneeli STS4 15x120

LESTS120


Materiaali
Puu
Puulaji
Tervaleppä
Käsittely
Käsittelemätön
Laatu
Oksaton
Vahvuus x leveys (mm)
15 x 120
Pituus (mm)
1800, 2100, 2400, 3000
Hyötyleveys (mm)
110
Tuotemäärä per paketti
6


Tuotetta myy


Tervaleppäpaneelilla luot saunaasi kestävän ja näyttävän sisustuksen.

 

Tervaleppäpaneelilla luot saunaasi kestävän ja näyttävän sisustuksen. STS-profiili, 4mm avosaumalla tuo särmikkyyttä ja tunnelmaa suomalaiseen saunaan.

Tervaleppä on yleisin ja käytetyin saunan laudemateriaali ja suosittu materiaali myös saunapaneeleissa. Pihkattomuus, tasavärisyys ja hyvä tuoksu tekevät tervalepästä erinomaisen materiaalin saunaan. Tervaleppä on kaunis vaaleanruskea materiaali, jossa on maltillinen syykuvio. Kevyen rakenteen ansiosta se ei kuumene liikaa ja vaalea väri tuo valoisuutta saunatiloihin. Käsittelemätön paneeli suositellaan käsiteltäväksi kirkkaalla saunasuojalla tai parafiniöljyllä.

Tasavärisyyttä, hyvää tuoksua ja valoa tervaleppä paneelilla saunaan!

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Paneelit

Sisustuspaneelit, saunapaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisan tuotteen projektiisi.