Saunapaneeli STS4 15x120

THSTS12024


Materiaali
Puu
Puulaji
Haapa
Käsittely
Lämpökäsitelty
Laatu
Oksaton
Vahvuus x leveys (mm)
15 x 120
Pituus (mm)
2400
Hyötyleveys (mm)
110
Tuotemäärä per paketti
6
Profiili
profile


Tuotetta myy


Lämpöhaapa paneeli on sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan erinomainen valinta saunaan ja pesuhuoneeseen.

Tämä tuote on erityisen suosittu saunamateriaali, koska tuote on täysin pihkaton ja myrkytön, joten puun pinta ei juurikaan lämpene korkeissakaan lämpötiloissa. Lämpöhaapa paneelilla luot saunaasi kestävän ja näyttävän sisustuksen. STS-profiili, 4mm avosaumalla tuo särmikkyyttä ja tunnelmaa suomalaiseen saunaan.

Lämpökäsittelyssä puuta valmistetaan modifoimalla yli 160 asteen lämpötilassa. Lämpökäsittely parantaa puun lahonkesto-, säänkesto- ja lämmöneristävyysominaisuuksia sekä pienentää kosteuselämistä. lämpökäsitelty haapa suositellaan käsittelemään parafiiniöljyllä. Käsittely syventää sen ruskeaa sävyä.

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Paneelit

Sisustuspaneelit, saunapaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisan tuotteen projektiisi.