Sormipaneeli 15x95

97VLFJ


Materiaali
Puu
Puulaji
Mänty
Käsittely
Valkolakattu
Laatu
Oksaton
Vahvuus x leveys (mm)
15 x 95
Pituus (mm)
2380, 3280
Hyötyleveys (mm)
85
Tuotemäärä per paketti
5
Päätypontattu
Kyllä
Profiili
profile


Tuotetta myy


Valkolakatulla oksattomalla premium-luokan sormipaneelilla elävyyttä ja pehmeyttä kaikkiin tiloihin.

 

Sormipaneeli soveltuu kaikkiin kodin kuiviin tiloihin sekä pesuhuoneen kattoon. Pofiililtaan aaltomainen sisustuspaneeli muodostaa eläväisen lopputuloksen, joka elää valon, varjon ja katsekulman mukaan.

Monipuolinen Sormipaneeli soveltuu käytettäväksi sekä seinä-, että kattopaneelina ja paneelin voi asentaa pystyyn tai vaakaan.

Paneeli valmistetaan korkealaatuisesta lähes oksattomasta sormijatketusta kotimaisesta raaka-aineesta ja näin ollen se on pinnaltaan siisti ja tasalaatuinen sisustuspaneeli. Paneeli on hienovaraisesti käsitelty valkolakalla peittämättä puun omaa luonnollista kauneutta.

Sormijatkamalla tuotteesta saadaan lähes oksaton, mittatarkka ja täysin suorassa pysyvä premium luokan sisustuspaneeli.

Tutustu helppoihin paneloinnin perusohjeisiimme tästä linkistä!

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Paneelit

Sisustuspaneelit, saunapaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisan tuotteen projektiisi.