SAUNAPANEELI STS3 15x100x2350

LESTS10024PP


Materiaali
Puu
Puulaji
Tervaleppä
Käsittely
Käsittelemätön
Väri
Ruskea
Laatu
Oksaton (liimattu rakenne)
Vahvuus x leveys (mm)
15 x 100
Pituus (mm)
2350
Hyötyleveys (mm)
90
Tuotemäärä per paketti
5
Päätypontattu
Kyllä


Tuotetta myy


Luontoa säästävä liimattu saunapaneeli on sekä ulkonäöltään, että ominaisuuksiltaan erinomainen valinta saunaan ja pesuhuoneeseen.

 

Liimatut saunapaneelit valmistetaan kolmesta eri kerroksesta.

Sisäisen 3-kerroksisen rakenteen ansiosta paneelit ovat hyvin muotonsa pitäviä eivätkä taivu tai käyristy. Paneelien pinta on viimeistely täysin samoin kuin klassisten paneelienkin.

Äärimmäisen vakaan muodon ansiosta liimattujen saunapaneelien asentaminen on 2 x nopeampaa kuin klassisten paneelien asentaminen. Kaikki paneelit ovat suoria ja sileitä, mikä takaa nopean ja kätevän asennuksen. Kaunis samettinen pinta ja poikkeuksellinen vakaus takaavat upeat saunaelämykset moniksi vuosiksi.

Luontoa säästävä tuotanto on meille hyvin tärkeä kriteeri. Liimatut saunapaneelit ovat maailman metsiä säästävimpiä paneeleja. Käytämme paneelin yhteenliimaamiseen ainoastaan sertifioituja liimoja. Saunan käyttäminen on turvallista myös korkeissa lämpötiloissa.

Tutustu vinkkeihimme saunan materiaalin valintaan tästä linkistä!

MENEKKILASKURI

Saunatuotteet

Saunatuotevalikoimastamme löydät kaikki tarvittavat rakennusmateriaalit saunaan. Valikoimamme kattaa saunapaneelit, laudelaudat ja saunan viimeistelyyn soveltuvat listat. Laajasta valikoimasta raaka-aineita ja mallivaihtoehdoista löydät helposti mieleisesi ja omaa projektiasi parhaiten palvelevat tuotteet. Valikoima kattaa laajasti eri pintakäsiteltyjä-, puuvalmiita- ja lämpökäsiteltyjä tuotteita.