Aloituslauta Särkkä 23x135x3600

STARTA


Materiaali
Puukomposiitti
Väri
Antiikinharmaa
Vahvuus x leveys (mm)
23 x 135
Pituus (mm)
3600
Tuotemäärä per paketti
1


Tuotetta myy


Aloituslaudalla viimeistelet  terassien ja portaiden reunat.

 

Uusi koteloitu komposiittiterassilauta on helppo valinta, kun haluat terassiltasi kestävyyttä ja helppoutta. Tuotteen pinta on aidon tuntuisen puujäljitelmän mukainen, joka ei ole sateellakaan liukas. Materiaali on PVC-vapaa, kierrätyspuukuidun ja kierrätysmuovin seos, joka kestää pohjoisen olosuhteita loistavasti, eikä vaadi pintakäsittelyä.

Särkkä komposiittilaudan ydin on koteloitu UV-kestävällä pintakerroksella, joka suojaa ydintä kosteudelta, homeelta ja rasvatahroilta. Tämä uusi pintakerros antaa tuotteelle pidemmän käyttöiän, paremman ulkonäön, alhaisemman pintalämpötilan aurinkoisina päivinä ja estää värin haalentumista. Tuotteen putkimaisen ytimen ansiosta tuotteella on vankka rakenne, jolla on suuri kantokyky sekä suhteellisen alhainen paino umpinaisiin komposiittilautoihin verrattuna.

Komposiittilaudan puhtaana pito onnistuu säännöllisellä harjauksella ja tarvittaessa voit pestä tuotteen vedellä ja miedolla pesuaineella. Terassiin ei jää näkyviin kiinnityskohtia, sillä asentaminen onnistuu helposti piilokiinnikkeillä.

• 60 % Kierrätyspuukuitua
• 30 % Kierrätysmuovia
• 10 % Sidosaineita

Tutustu terassimateriaalin valintaoppaaseen tästä linkistä!

 

SERTIFIKAATIT

Terassituotteet

Kaunis, huoliteltu ja pitkäikäinen terassi vaatii oikeat tuotteet. Valikoimastamme löydät uuden sukupolven 3D puukomposiittiterassilaudat ja ekologisen Pauha terassilaudan. Tuotteet ovat tarkoin harkittuja ja testattuja pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Valikoimamme kattaa Pauha terassilaudan runkopuut sekä kaikki puukomposiittiterassin asennukseen tarvittavat tarvikkeet.