Rimapaneeli 15x95x2400

RDM111VALE


Materiaali
Puu
Puulaji
Radiatamänty
Käsittely
Lämpökäsitelty
Laatu
Oksaton
Vahvuus x leveys (mm)
15 x 95
Pituus (mm)
2400
Hyötyleveys (mm)
80
Tuotemäärä per paketti
5
Profiili
profile


Tuotetta myy


Lämpökäsitelty rimapaneeli on sekä ulkonäöltään, että ominaisuuksiltaan erinomainen valinta saunaan ja pesuhuoneeseen tai minne vain tilaan.

 

Rimapaneeli on monipuolinen sisustustuote kodin pienille ja suurille pinnoille. Valeurallisella STS-profiililla luot näyttävän rimaseinän tai rimakaton. Muodoltaan suoraviivainen rimapaneeli antaa rauhaisan tunnelman korostaen tilantuntua kaikissa kodin tiloissa.

Tämä sisustus-/saunapaneeli on valmistettu korkealaatuisesta lämpökäsitellystä radiatamännystä ja näin ollen pinnaltaan siisti ja tasalaatuinen laatupaneeli. Oksaton lämpöradiata -paneeli ei pihkaannu ja kestää suuret lämpötilan, että kosteuden vaihtelut.

Tuote suositellaan käsiteltäväksi kirkkaalla saunasuojalla tai parafiiniöljyllä. Käsittely tehostaa entisestään tuotteen kestävyys ominaisuuksia ja saat paneelista pitkäikäisen katseen vangitsijan. Rimapaneeli soveltuu käytettäväksi sekä seinä- että kattopaneelina.

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Paneelit

Sisustuspaneelit, saunapaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisan tuotteen projektiisi.