Raita-Ulkoverhouspaneeli 23x145x4200

UV145HA


Materiaali
Puu
Puulaji
Kuusi
Käsittely
Välimaalattu
Väri
Harmaa
Laatu
Oksainen
Vahvuus x leveys (mm)
23 x 145
Pituus (mm)
4200
Hyötyleveys (mm)
135
Tuotemäärä per paketti
4
Päätypontattu
Kyllä
Profiili
profile


Tuotetta myy


Kotimaisesta kuusesta valmistettu CENT Raita -ulkoverhouspaneeli on kestävä ja ekologinen valinta kotisi julkisivuun.

 

Raita-ulkoverhouspaneelit voit asentaa sekä vakaan että pystyyn. UYM-profiiliset paneelit voit yhdistää toisiinsa ja toteuttaa upeita rimamaisia kuviota kohteesi julkisivuun.

Paneelin raaka-aineena on vastuullinen PEFC-sertifioitu hienosahattu ST-kuusi. Tuotteen kosteus on 18-20% sekä tuotteen pinnassa on sydänpuoli näköpintana.

Valmiiksi harmaaksi välimaalattu paneeli on pohjamaalattu kertaalleen, ja yhden kerran pintamaalattu. Etuina välimaalatussa paneelissa on jo yksi suojaava kalvo puunpinnan päällä. Välimaalattu ulkoverhouspaneeli tarvitsee ainoastaan kevyen lopullisen pintakäsittelyn.

Suosittelemme lopullisen pintakäsittelyn suorittamista mahdollisimman pian, mutta viimeistään seuraavana kesänä.

Jatkokäsittely käsittelyaineet (Teknol 2881 ja Teknoclad 3370) päälle:

    • Nordica Eko talomaali (kiiltävä)
    • Nordica Classic (puolihimmeä)
    • Nordica Matt (matta)

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Ulkoverhouspaneelit

Kotimaisesta kuusesta valmistetut CENT Raita -ulkoverhouspaneelit ovat kestävä ja ekologinen valinta kotisi julkisivuun. Raita -ulkoverhouspaneelit voit asentaa niin vakaan, kuin pystyyn. UYM -profiiliset paneelit voit yhdistää toisiinsa ja toteuttaa upeita rimamaisia kuviota kohteesi julkisivuun. Paneelien raaka-aineena on vastuullinen PEFC -sertifioitu hienosahattu ST- kuusi. Tuotteen kosteus on 18-20% sekä tuotteen pinnassa on sydänpuoli näköpintana. Valitse mieluisesi paneeli kolmesta eri väri-, käsittely- ja profiilivaihtoehdoista.