Raita-Ulkoverhouspaneeli 23x120x4200

UV120


Materiaali
Puu
Puulaji
Kuusi
Käsittely
Pohjamaalattu
Väri
Puu
Laatu
Oksainen
Vahvuus x leveys (mm)
23 x 120
Pituus (mm)
4200
Hyötyleveys (mm)
110
Tuotemäärä per paketti
4
Päätypontattu
Kyllä
Profiili
profile


Tuotetta myy


Kotimaisesta kuusesta valmistettu CENT Raita -ulkoverhouspaneeli on kestävä ja ekologinen valinta kotisi julkisivuun.

 

Raita-ulkoverhouspaneelit voit asentaa sekä vakaan että pystyyn. UYM-profiiliset paneelit voit yhdistää toisiinsa ja toteuttaa upeita rimamaisia kuviota kohteesi julkisivuun.

Paneelin raaka-aineena on vastuullinen PEFC-sertifioitu hienosahattu ST-kuusi. Tuotteen kosteus on 18-20% sekä tuotteen pinnassa on sydänpuoli näköpintana.

Valmiiksi pohjamaalattu paneeli kirkkaalla puunsuojalla suojaa puuta mm. UV-säteilyltä ja hometta vastaan ennen lopullista pintakäsittelyä. Pohjamaalattu ulkovuorilauta tulee pintamaalata saman kauden aikana, ja mahdolliset talven aikana asennetut tuotteet on pintamaalattava heti keväällä.

Jatkokäsittely käsittelyaineet (Teknol Aqua 1410) päälle:

    • Woodex Aqua Classic (vesiohenteinen)
    • Woodex Classic (liuotinohenteinen)
    • Peittomaalattavat käsittelyaineet

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Ulkoverhouspaneelit

Kotimaisesta kuusesta valmistetut CENT Raita -ulkoverhouspaneelit ovat kestävä ja ekologinen valinta kotisi julkisivuun. Raita -ulkoverhouspaneelit voit asentaa niin vakaan, kuin pystyyn. UYM -profiiliset paneelit voit yhdistää toisiinsa ja toteuttaa upeita rimamaisia kuviota kohteesi julkisivuun. Paneelien raaka-aineena on vastuullinen PEFC -sertifioitu hienosahattu ST- kuusi. Tuotteen kosteus on 18-20% sekä tuotteen pinnassa on sydänpuoli näköpintana. Valitse mieluisesi paneeli kolmesta eri väri-, käsittely- ja profiilivaihtoehdoista.