MDF -PANEELI STP 10X150X2600

F217


Materiaali
MDF
Käsittely
Pinnoitettu
Väri
Valkovahattu
Vahvuus x leveys (mm)
10 x 150
Pituus (mm)
2600
Hyötyleveys (mm)
145
Tuotemäärä per paketti
6
Päätypontattu
Kyllä
Profiili
profile


Tuotetta myy


MDF-paneeli on laadukas, kuivan tilan katto-ja seinäpaneeli. Se on helppo ja nopea asentaa. Ympäriponttauksen vuoksi paneeli on helposti jatkettavissa, sekä myös hukkapalojen määrä on pieni.

STP-profiili tuo ajattomuutta ja sopii sisustukseen kuin sisutukseen. 10 mm vahva ja 2600 mm pitkä paneeli on helppo kuljettaa ja sen asentaminen onnistuu vahvan rakenteen vuoksi myös yksin.Paneeli asennetaan 40 cm välein tehtyyn koolaukseen. Kiinnitys paineilma hakasnaulaimella, hakasen leveys n. 9 mm, pituus n. 20-30 mm ja 1,5 – 2mm paksu. Naulaaminen suoritetaan paneelin naaraspontin pitkästä takahuulesta. Profiili on suunniteltu niin, että naulaus jää kokonaan piiloon.

 

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Sisustuspaneelit

Sisustuspaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisen tuotteen projektiisi.