MDF-Paneeli STP 10x150x2080

F230


Materiaali
MDF
Käsittely
Maalattu
Väri
Valkoinen
Vahvuus x leveys (mm)
10 x 150
Pituus (mm)
2730
Hyötyleveys (mm)
140
Tuotemäärä per paketti
5
Päätypontattu
Kyllä
Profiili
profile


Tuotetta myy


MDF-paneeli valmistetaan korkealaatuisesta MDF-levystä. Ympäristöystävällinen vesiohenteinen pintakäsittely antaa paneelille helppohoitoisen ja viimeistellyn pinnan.

 

Päätyponttauksen ja pitkän naaraspontin ansiosta paneeli on helppo ja nopea asentaa, ja materiaalihukka on minimaalista. CENTin MDF-paneelilla saat aikaan viimeistellyn ja tasokkaan sisustusratkaisun.

10 mm vahva ja 2080 mm pitkä paneeli on helppo kuljettaa ja sen asentaminen onnistuu vahvan rakenteen vuoksi myös yksin. Paneeli asennetaan 40 cm välein tehtyyn koolaukseen. Kiinnitys paineilma hakasnaulaimella, hakasen leveys n. 9 mm, pituus n. 20-30 mm ja 1,5 – 2mm paksu. Naulaaminen suoritetaan paneelin naaraspontin pitkästä takahuulesta. Profiili on suunniteltu niin, että naulaus jää kokonaan piiloon. Paneeli soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kattolämmityksen kanssa. Tuote on PEFC-sertifioitu, sekä omaa M1 päästöluokituksen.

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Paneelit

Sisustuspaneelit, saunapaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisan tuotteen projektiisi.