Lattialauta 28x95x3600 Erikoiskuiva

HLL2895


Materiaali
Puu
Puulaji
Mänty
Käsittely
Käsittelemätön
Laatu
Oksamänty
Vahvuus x leveys (mm)
28 x 95
Pituus (mm)
3600
Hyötyleveys (mm)
85
Tuotemäärä per paketti
4
Päätypontattu
Kyllä


Tuotetta myy


Mänty lattialauta on kestävä ja näyttävä valinta lattian materiaaliksi.

Puu on turvallinen valinta lattiamateriaaliksi, koska siitä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä. Päätyponttauksen vuoksi materiaalihukka on minimaalinen ja tuote on helppo asentaa. Mäntylattialautaa ei suositella käytettäväksi lattialämmityksen kanssa.

Tuote on teollisesti kuivattu n.10% ominaiskosteuteen. Tuote on pakattu mikrorei’itettyyn muovikalvoon kosteuden tasaamiseksi. Asennettavan tilan kosteus tulisi olla n. 40%.

Ennen asennusta lado tavara vierekkäin pienellä välillä ja päälle laitettaessa käytä ohuita rimoja välissä.  Älä poista muoveja kokonaan ettei tavara pääse liikaa vääntymään.

Lattialaudat tulee kiinnittää urospontin tyvestä esim. hobau 4,2 x 75 mm ruuvilla viistosti 45 asteen kulmassa ruuvaten. Ensimmäinen lauta kiinnitetään naaraspuoli seinää vasten ja asennuksessa täytyy jättää laudan ja seinän väliin 10mm liikuntasauma. Koolauksen täytyy olla tasainen ja maksimissaan 600mm.

Tämän käsittelemättömän lattian voi käsitellä monin eri tavoin ja tuoda näin esille puun omaa luonnetta ja ilmettä.

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Lattiat

Leveä ja massiivinen lattialauta on kestävä ja näyttävä, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin. Puu on turvallinen valinta lattiamateriaaliksi, koska siitä ei vapaudu sisä-ilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä.