Lattialauta 26x92x2350

LM2692


Materiaali
Puu
Puulaji
Mänty
Käsittely
Käsittelemätön, Lämpökäsitelty
Laatu
Oksamänty
Vahvuus x leveys (mm)
26 x 92
Pituus (mm)
2350
Hyötyleveys (mm)
82
Tuotemäärä per paketti
4
Päätypontattu
Kyllä


Tuotetta myy


Tumman ruskea lämpökäsitelty mänty lattialauta on kestävä ja näyttävä valinta lattian materiaaliksi.

Puu on turvallinen valinta lattiamateriaaliksi, koska siitä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä. Päätyponttauksen vuoksi materiaalihukka on minimaalinen ja tuote on helppo asentaa. Mäntylattialautaa ei suositella käytettäväksi lattialämmityksen kanssa. Tämä tuote soveltuu lattioihin sisälle ja ulkokäyttöön lasitetuille terasseille ja parvekkeille.

Lämpökäsitelty puu ei juurikaan elä lämpötila- ja kosteusvaihteluiden mukaan, eli tuote pysyy hyvin mitoissaan ja muodossaan. Lisäksi tuote on lämpökäsittelyn ansiosta pihkaton ja kevyempi verrattuna tavalliseen käsittelemättömään tuotteeseen.

Lattialaudat tulee kiinnittää urospontin tyvestä esim. hobau 4,2 x 75 mm ruuvilla viistosti 45 asteen kulmassa ruuvaten. Ensimmäinen lauta kiinnitetään naaraspuoli seinää vasten ja asennuksessa täytyy jättää laudan ja seinän väliin 10mm liikuntasauma. Koolauksen täytyy olla tasainen ja maksimissaan 600mm.

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Lattiat

Leveä ja massiivinen lattialauta on kestävä ja näyttävä, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin. Puu on turvallinen valinta lattiamateriaaliksi, koska siitä ei vapaudu sisä-ilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä.