DYYNI-PANEELI 15X90x2400

RDM10724


Materiaali
Puu
Puulaji
Radiatamänty
Käsittely
Lämpökäsitelty
Laatu
Oksaton
Vahvuus x leveys (mm)
15 x 90
Pituus (mm)
2400
Hyötyleveys (mm)
80
Tuotemäärä per paketti
5
Profiili
profile


Tuotetta myy


Lämpökäsitelty Dyyni-paneeli on sekä ulkonäöltään, että ominaisuuksiltaan erinomainen valinta saunaan ja pesuhuoneeseen.

Kotimainen Dyyni sisustuspaneeli muodostaa aaltoilevan ja modernin kokonaisuuden, joka tuo lämpöä ja palan luontoa tilaan kuin tilaan.

Tämä Dyynipaneeli on valmistettu korkealaatuisesta oksattomasta radiatamännystä ja näin ollen pinnaltaan siisti ja tasalaatuinen laatupaneeli. Oksaton radiatamänty ei pihkaannu ja kestää suuret lämpötilan, että kosteuden vaihtelut.

Tuote suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Käsittely tehostaa entisestään tuotteen kestävyys ominaisuuksia ja saat paneelista pitkäikäisen katseen vangitsijan. Dyyni tehostepaneeli soveltuu käytettäväksi sekä seinä- että kattopaneelina.

Tutustu saunamateriaalien valintaoppaaseen.

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Paneelit

Sisustuspaneelit, saunapaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisan tuotteen projektiisi.