Komposiittilauta Maakalla 25x146x3900

MAAKALLA


Materiaali
Puukomposiitti
Väri
Ruskea
Vahvuus x leveys (mm)
25 x 146
Pituus (mm)
3900
Hyötyleveys (mm)
154
Tuotemäärä per paketti
1
Profiili
profile


Tuotetta myy


Uusi 3D kuvioinen ruskea komposiittiterassilauta on helppo valinta, kun haluat terassiltasi kestävyyttä sekä helppoutta.

 

Voit valita terassillesi mieleisen profiilin laudan eri puolilta – erittäin aidontuntuisen puujäljitelmän tai uritetun pinnan. Materiaali on PVC-vapaa, kierrätyspuukuidun ja kierrätysmuovin seos, joka kestää pohjoisen olosuhteita loistavasti, eikä vaadi pintakäsittelyä.

Komposiittilaudan puhtaanapito onnistuu säännöllisellä harjauksella ja tarvittaessa voit pestä tuotteen vedellä ja miedolla pesuaineella.  Terassiin ei jää näkyviin kiinnityskohtia, sillä asentaminen onnistuu helposti piilokiinnikkeillä.

Tutustu terassimateriaalin valinta oppaaseen tästä linkistä!

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Terassituotteet

Kaunis, huoliteltu ja pitkäikäinen terassi vaatii oikeat tuotteet. Valikoimastamme löydät uuden sukupolven 3D puukomposiittiterassilaudat ja ekologisen Pauha terassilaudan. Tuotteet ovat tarkoin harkittuja ja testattuja pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Valikoimamme kattaa Pauha terassilaudan runkopuut sekä kaikki puukomposiittiterassin asennukseen tarvittavat tarvikkeet.