DYYNI -PANEELI 15X90X2380 PÄÄTYPONTATTU

10724VLPP


Materiaali
Puu
Puulaji
Mänty
Käsittely
Valkolakattu
Laatu
Oksaton- / Vähäoksainen
Vahvuus x leveys (mm)
15 x 90
Pituus (mm)
2380
Hyötyleveys (mm)
80
Tuotemäärä per paketti
5
Päätypontattu
Kyllä
Profiili
profile


Tuotetta myy


Dyyni valkolakatulla sisustuspaneelilla luot modernin ja ilmeikkään sisustuksen kaikkiin kodin tiloihin.

Pofiililtaan aaltomainen hiekkadyyniä muistuttava sisustuspaneeli muodostaa eläväisen lopputuloksen, joka elää valon, varjon ja katsekulman mukaan. Dyyni -paneeli on saanut nimensä tehtaamme kotipaikkakunnan, Kalajoen hiekkasärkien hiekkadyyneistä. Monipuolinen tehostepaneeli soveltuu käytettäväksi sekä seinä-, että kattopaneelina ja paneelin voi asentaa pystyyn tai vaakaan. Dyyni -paneeli soveltuu kaikkiin kodin kuiviin tiloihin sekä pesuhuoneen kattoon. Päätyponttauksen vuoksi paneeli on helposti jatkettavavissa sekä hukkapalojen määrä on vähäistä.

Paneeli valmistetaan korkealaatuisesta kotimaisesta raaka-aineesta ja näin ollen se on pinnaltaan siisti ja tasalaatuinen sisustuspaneeli. Paneeli on hienovaraisesti käsitelty valkolakalla peittämättä puun omaa luonnollista kauneutta.

Tutustu paneloinnin perusohjeisiin tästä linkistä.

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Sisustuspaneelit

Sisustuspaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisen tuotteen projektiisi.