Dyyni-Paneeli 15x90

107FJ


Materiaali
Puu
Puulaji
Mänty
Käsittely
Käsittelemätön
Laatu
Oksaton
Vahvuus x leveys (mm)
15 x 90
Pituus (mm)
2380, 3280
Hyötyleveys (mm)
80
Tuotemäärä per paketti
5
Päätypontattu
Kyllä
Profiili
profile


Tuotetta myy


Dyyni sisustuspaneelilla luot modernin ja ilmeikkään sisustuksen kaikkiin kodin tiloihin.

 

Profiililtaan aaltomainen hiekkadyyniä muistuttava sisustuspaneeli muodostaa eläväisen lopputuloksen, joka elää valon, varjon ja katsekulman mukaan. Dyyni-paneeli on saanut nimensä tehtaamme kotipaikkakunnan, Kalajoen hiekkasärkien hiekkadyyneistä.

Monipuolinen Dyyni-paneeli soveltuu käytettäväksi sekä seinä-, että kattopaneelina ja paneelin voi asentaa pystyyn tai vaakaan. Paneeli soveltuu kaikkiin kodin kuiviin tiloihin sekä käsiteltynä kosteisiin tiloihin esimerkiksi saunaan. Päätyponttauksen vuoksi paneeli on helposti jatkettavavissa sekä hukkapalojen määrä on vähäistä.

Paneeli valmistetaan korkealaatuisesta kotimaisesta sormijatketusta raaka-aineesta ja näin ollen se on pinnaltaan siisti ja tasalaatuinen sisustuspaneeli. Paneelin puuvalmiin pinnan voit käsitellä haluamallasi tavalla. Käsittely tehostaa entisestään puun kestävyysominaisuuksia.

Sormijatkamalla tuotteesta saadaan lähes oksaton, mittatarkka ja täysin suorassa pysyvä premium luokan sisustuspaneeli.

Tutustu paneloinnin perusohjeisiin tästä linkistä.

MENEKKILASKURI

SERTIFIKAATIT

Paneelit

Sisustuspaneelit, saunapaneelit, tehostepaneelit, seinäpaneelit ja kattopaneelit viimeistelevät tilasi kauniisti ja kestävästi. Paneelit parantavat akustiikkaa ja luovat miellyttävän ulkonäön tilaan. Laajasta paneelivalikoimastamme löydät kotimaisesta männystä ja kuusesta valmistetut paneelit sekä MDF-paneelit. Kattavan pintakäsittely- ja profiilivalikoimamme ansiosta löydät helposti mieluisan tuotteen projektiisi.