Blogi • 4 marraskuuta, 2021

Sisustuspaneelit

Katto- ja seinäpaneelit ovat nostaneet suosiotaan entisestään, ja yhä useammasta kodista löytyy paneelia. Erityisesti puulla sisustaminen kiinnostaa ja kiehtoo. Ekologisuus, luonnollisuus ja kauneus on mukana sisustuspaneeleilla sisustamisessa.

Sisustuspaneeleilla on useita eri kutsumanimiä, kuten tehostepaneelit ja akustiikkapaneelit. Useat eri profiilit ovat myös saaneet oman nimensä, esimerkiksi Dyynipaneeli, Rimapaneeli, Sormipaneeli ja Hirsipaneeli.

Puupaneeleiden käyttö ei enää rajoitu pelkästään saunaan ja vanhempiin asuntoihin. Toteutukset sisustuspaneeleilla ovat lisääntyneet hurjasti ja voimme törmätä yhä erilaisimpiin toteutuksiin. Tutustu ja inspiroidu näistä upeista toteutuksista ja mahdollisuuksista sisustuspaneeleilla sisustamisessa.

Sormipaneeli

Perinteinen sormipaneeli on noussut viime aikoina suosituimpien tehostepaneeleiden joukkoon. Eikä ihme, sillä sormipaneelista on moneksi, kuten vaikkapa kaapin oveksi. Tämän kohteen on toteuttanut puuseppä Joonas Sauvula @omillakalliolla kohteeseen.

Sormipaneelit on käsitelty Osmo color:in ruskeamustalla sävyllä.

Pehmeyttä ja luontoa sängynpäädyn tehosteseinään sormipaneelilla.

Dyyni -paneeli

Dyyni -paneelit ovat näyttäviä ja ilmeikkäitä sisustuspaneeleja, joilla luot modernin sisustuksen kaikkiin tiloihin. Aaltomainen, hiekkadyyniä muistuttava sisustuspaneeli on saanut nimensä tehtaamme kotipaikkakunnan, Kalajoen hiekkasärkkien hiekkadyyneistä.

Paneelit soveltuvat myös hyvin välitilan ratkaisuiksi tai jopa aamiaiskaapin taustalle. Tutustu tähän hienoon toteutukseen Sara Aarnion Instagram tililtä.

Valkolakatulla Dyyni -paneelilla persoonallinen toteutus aamiaiskaapin taustaksi.

Valkolakattu Dyyni -paneeli koristamassa makuuhuoneen seinää.

Collection Dyyni valikoimasta löytyy valmiiksi saunaan tai kosteisiin tiloihin asennettavia tuotteita, kuten Hiili Dyyni ja Lämpö Dyyni. Puuvalmis Dyyni -paneeli soveltuu myös saunaan ja kosteisiin tiloihin hyvin, kunhan sen käsittelee esimerkiksi saunasuojalla. Saunakärry Vaahdon katossa koristaa Dyyni -paneeli, tuoden elävyyttä ja persoonallisuutta tilaan.

dyynipaneeli saunassa

Puuvalmiit Dyyni -paneelit käsiteltynä saunasuojalla sävyyn inkivääri.

Rimapaneeli

Rimatoteutukset ovat linjakkaita sisustuselementtejä, jotka parantavat tilan akustiikkaa. Rimapaneeli on kehitetty helpottamaan rimatoteutuksien tekemistä. Rimapaneelit ovat ympäripontattuja siistillä saumalla, ja täten helposti jatkettavissa pienellä hukalla.

Erilaisia tehostepaneeleita rohkeasti yhdistelemällä saadaan näyttäviä ja persoonallisia toteutuksia.

Rimapaneeli katossa ja Dyyni -paneeli seinässä.

Inspiroidu blogimme parissa: Cent Outlet – verkkokaupasta uusi koti poistoerille.

Tutustu myös kaikkiin Cent sisustuspaneeleihin.

Värejä yhdistelemällä saadaan myös todella persoonallisia toteutuksia tehtyä.

tilaa uutiskirje

Suositut tuotteet

#centlistat

Juhannussauna valmiina, vihtan kera tottakai 🌿 Ihanaa juhannusta!

#centfi #centlistat #sauna #saunanrakennus #saunanlauteet #juhannussauna
...

15 0

Miten mielettömiä muutoksia asiakkaamme ovat saaneet aikaan! 😍 👉🏻 Mikä on mielestäsi paras muutos?

.
.
.
#centfi #sisustusinspiraatio #sisustusidea #sisustusideat #sisustus #sisustaminen #kodinsisustus
...

13 0

CENT

CENT on yksi Suomen laadukkaimmista kodin viimeistelytuotteiden valmistajista. Missiomme on sekä valmistaa että toimittaa tuotteemme luontoa kunnioittaen, ensiluokkaisella palvelulla ja luotettavasti. Kotimaan markkinoiden lisäksi CENT valmistaa tuotteita myös vientiin.