Blogi • 7 syyskuuta, 2021

Rimamaista sisustusta – Collection latu

Latu Collection on ryhmä puurimoja ja -paneeleita, joilla luot näyttävän rimaisen sisustuksen helposti kaikkiin tiloihin. Erilaiset seinä- ja kattorimoituket ovat näyttäviä ja linjakkaita sisustuselementtejä, jotka parantavat tilan akustiikkaa. Inspiroidu näistä upeista tuotteista ja kohteista:

Lämpöhaapa rimakatto

Sami Kurosen kylpyhuone kaipasi uutta säväyttävää ilmettä. Yhteistyössä Netraudan ja lukuisien muiden suomalaisten brändien kanssa tehtiin Samin kylpyhuoneeseen suuri muodonmuutos. Tila muutettiin tunnelmalliseksi spa henkiseksi kodin rentoutumispaikaksi. Tutustu koko projektiin tästä linkistä.

 

 

Lämpökäsiteltyyn haapaan valmistettu 28x40 katto-/seinärima.

Rimapaneeli

Rimapaneelissa on STS-profiililla olevat valeurat, jotka luovat näyttävän rimamaisen ulkonäön seinään, kattoon tai mihin tahansa tilaan. Paneeli on helposti jatkettavissa ja hukkapalojen määrä on vähäistä ympäriponttauksen ansiosta. Paneelin puuvalmiin pinnan voit käsitellä haluamallasi tavalla. Käsittely parantaa puun kestävyysominaisuuksia entisestään ja käsiteltynä paneeli soveltuu myös saunaan.

Helppoja ja näyttäviä rima toteutuksia uudella rimapaneelilla.

Katto- ja seinärimat

Yleisin ja eniten käytetty tuote rimakatoissa ja rimaseinissä on 20x40mm rima. Valikoimastamme löytyy männystä valmistettuna 20x40mm rima puuvalmiina sekä valkolakattuna. Valkolakattu rima on lakattu kolmelta sivulta ja on valmis asennettavaksi sellaisenaan kuiviin tiloihin. Puuvalmiin version voit käsitellä haluamallasi tavalla ja näin voit toteuttaa helposti omat ideasi värin ja käytön suhteen. Rimojen väliin jätetään yleensä 10-15mm rako ja halutessaan voidaan käyttää maisemointikangasta rimojen alla.

 

 

Valmiiksi käsitelty rima on tyylikäs valinta niin isoilla, kuin pienillä pinnoilla.

Asuntoflippaaja ja sisustussuunnittelija Meja Design luo uusia ja rohkeita kodin sisustuksen ratkaisuja. Tässä kohteessa 50-luvun kaksio sai täydellisen muodonmuutoksen. Katso lisää projektista tästä linkistä.

20x40 mäntyrima käsiteltynä seinän kanssa samaan sävyyn.

Lämpökäsitellystä haapa rimasta upea taideteos koristamaan makuuhuoneen seinää.

Puuvalmis 12x42mm peitelista

Myös mielikuvitusta voidaan käyttää helposti rimatoteutuksissa. Tässä kohteessa arkkitehti Heidi toteutti rimaseinän puuvalmiista 12×42 peitelistasta. Rimoitus tehtiin mustan OBS levyn päälle ja peitelistat käsiteltiin Teknoksen hirsivahalla. Lisää toteutuksesta löydät Heidin Instagram-tilistä: Arkkitehdin karkkipäivä

Rimatoteutuksissa vain mielikuvitus on rajana.

Tuotteet rimatoteutuksiin

#centlistat

CENT

CENT on yksi Suomen laadukkaimmista kodin viimeistelytuotteiden valmistajista. Missiomme on sekä valmistaa että toimittaa tuotteemme luontoa kunnioittaen, ensiluokkaisella palvelulla ja luotettavasti. Kotimaan markkinoiden lisäksi CENT valmistaa tuotteita myös vientiin.