Tiedotteet • 1 huhtikuuta, 2021

Cent uudistuu – uusi verkkosivusto

Yhtiömme perusta vahvistuu uudella verkkosivustolla. Uuden sivuston myötä haluamme palvella entistä paremmin nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme.

Cent-listat Oy:n markkinointistrategia päivitettiin vastaamaan paremmin markkinoiden ja kuluttajien kasvavaan kysyntään. Strategian keskiössä on kokonaisvaltaisen markkinoinnin ottaminen osaksi yrityksen päivittäistä toimintaa. Tämän toimintamallin keskiössä on Cent:in uusi verkkosivusto.

Yhtiön muutostyötä on nyt tehty pari vuotta, joka huipentuu nyt julkaistavaan verkkosivustoon. Kasvun myötä tarve kattaville ja moderneille verkkosivuille tuli esiin. Tähän uudistukseen saimme kumppaneiksemme Sloganin. Slogan on digitoimisto, joka tekee visuaalisia, toimivia ja liiketoimintaa edistäviä verkkosivustoja. Yhdessä lähdemme parantamaan ja kasvattamaan yrityksemme digimarkkinointia ja asiakaspalvelua. Haluamme tämän uuden sivuston myötä palvella entistä paremmin nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme puulla sisustamisen ja rakentamisen maailmassa.

Visuaalisuus, selkeys ja asiakaspalvelu ovat uuden sivun keskiössä.

Yhtiön nuorennusleikkaus ja vapaus

Vastuun jakaminen yhtiömme uudelle sukupolvelle oli yksi ensimmäisistä askelista kohti kannattavaa liiketoimintaa. Näiden pohjalta syntyi yritykseemme uusi aikakausi, jossa keskiössä on taata kattavaa ja laadukasta palvelua kaikille meidän asiakasryhmillemme. Vahvat puulla rakentamisen ja sisustamisen trendit yhdessä yhtiömme sisäisten toimien ohella asetti yhtiömme kasvun polulle.

Kotimaan myyntimme kattaa liikevaihdostamme tällä hetkellä n. 70% ja loput 30% ovat vientiä. Luvut olivat vielä kaksi vuotta sitten toisinpäin. Näiden lukujen yksi suurimmista ajureista on ollut uudet kotimaan myyntikanavat. Erityisesti kotimaan verkkokaupan suosio ja tämän kautta syntyneen tunnettavuuden kasvulla on ollut iso rooli. Myös sosiaalisen median markkinointiin panostus on ollut merkittävä tekijä tunnettavuuden ja brändin kasvattamisessa. Verkkokauppatoimintaa tulemme lähiaikoina kasvattamaan myös kotimaan rajojen ulkopuolelle.

Tavoitteenamme on jatkaa kestävää ja hallittua kasvua. Viennillä on tässä asiassa iso rooli, sillä vienti on ollut alusta alkaen yksi toimintamme kivijaloista. Olemme päässeet tilanteeseen, jossa pystymme toteuttamaan vientiä tasaisesti ja laadukkaasti.

Cent on kotimainen puulla sisustamisen ja rakentamisen ammattilainen.

Cent.fi

Uudet verkkosivustomme suunniteltiin vastaamaan helppoon tiedon saantiin monille eri asiakasryhmille visuaalisin ja näyttävin keinoin. Sivuilta löydät mm. ajantasaisen tuotevalikoimamme kattavin tiedoin sekä jälleenmyyjämme. Sivuilla tuotekortit ovat keskiössä ja suodattimien avulla löydät helposti juuri sinun tarpeisiisi oikeat tuotteet.

Halusimme parantaa sivujemme toiminnallisuutta kaikille kohderyhmillemme. Sivuille on rakennettu omat polut kaikille asiakkaillemme ja selkeät yhteydenottomahdollisuudet kuluttajille ja ammattilaisille. Haluamme sivujemme toimivan myös inspiraation sekä avun lähteenä.

Jatkossa tämä blogi inspiroi ja kertoo kohteistamme sekä toimii uutiskanavanamme.

Ota yhteyttä

Tutustu paneeleihimme tästä linkistä!

Tutustu listoihimme tästä linkistä!

Teitä palvelee:

#centlistat

CENT

CENT on yksi Suomen laadukkaimmista kodin viimeistelytuotteiden valmistajista. Missiomme on sekä valmistaa että toimittaa tuotteemme luontoa kunnioittaen, ensiluokkaisella palvelulla ja luotettavasti. Kotimaan markkinoiden lisäksi CENT valmistaa tuotteita myös vientiin.