Blogi • 13 huhtikuuta, 2021

Cent Collections – löydä kolmesta tuoteperheestä sisustuspaneelit omaan projektiisi

Collectionit ovat sisustuspaneeleiden ja tehostepaneeleiden tuoteperheitä. Tutustu kolmeen uniikkiin tuoteperheeseen: Dyyni Collection, Raita Collection ja Latu Collection.

Uutta modernimpaa ilmettä Dyyni Collectionilla, särmikkyyttä ja tilantuntua Latu Collectionin tuotteilla vai rauhaisampaa tunnelmaa Raita Collectionin tuotteilla?

Tuoteperheet on luotu helpottamaan ja inspiroimaan tuotteiden valintaa. Collectioneiden avulla pystyt helposti löytämään juuri oikeat tuotteet omaan projektiisi. Tuoteperheet on jaoteltu profiilin ja teeman mukaisesti.

Collectioneihin pääset tutustumaan sivuillamme sekä fyysisesti Taloon.com ja Netraudan showroomeissa.

Dyyni Collection

Dyyni Collection koostuu näyttävistä sisustuspaneeleista, joilla luot modernin ja ilmeikkään sisustuksen kaikkiin kodin tiloihin. Aaltomainen, hiekkadyyniä muistuttava sisustuspaneeli on saanut nimensä tehtaamme kotipaikkakunnan, Kalajoen hiekkasärkkien hiekkadyyneistä.

Dyyni-paneelin aaltoileva profiili muodostaa eläväisen lopputuloksen, joka elää valon, varjon ja katselukulman mukaan.

Monipuolinen Dyyni-paneeli soveltuu käytettäväksi sekä seinä-, että kattopaneelina ja paneelin voi asentaa pystyyn tai vaakaan. Dyyni-paneeli valmistetaan korkealaatuisesta raaka-aineesta ja näin ollen se on pinnaltaan siisti ja tasalaatuinen tehostepaneeli.

 

Puuvalmis Dyyni, valkolakattu Dyyni ja lämpökäsitelty Dyyni.

Puuvalmis Dyyni-paneeli käsiteltynä mustaan sävyyn.

Latu Collection

Latu Collection on ryhmä mäntyrimoja ja tehostepaneeleita, joilla saat näyttävän rimamaisen sisustuksen helposti. Linjakkaat ja näyttävät Latu-paneelit luovat rauhaisan tunnelman, ja suoraviivaisen ilmeensä ansiosta paneelit korostavat huoneen tilantuntua.

Latu-paneeleilla parannat myös tilan akustiikkaa, sillä puinen paneeli on tehokas keino vähentämään kaikua etenkin korkeissa tiloissa. Latu-paneelit soveltuvat käytettäväksi sekä seinä-, että kattopaneeleina. Paneelin voi asentaa pystyyn tai vaakaan.

Latu-paneelit valmistetaan korkealaatuisesta raaka-aineesta, ja näin ollen ne ovat pinnaltaan siistejä ja tasalaatuisia tehostepaneeleita.

Latu paneeleilla luot helposti rimamaista sisustusta.

Rimapaneeli_Valeura_116VALEPP

Rimapaneeli STS valeura.

Raita Collection

Raita Collection on ryhmä sisustuspaneeleita, joilla luot näyttävän raitamaisen sisustukseen kaikkiin kodin tiloihin. Raitaa muistuttavat Raita-paneelit ovat särmikkäitä ja näyttäviä sisustuselementtejä luoden raikkaan tunnelman.

Puhtaanvalkoisilla Raita-paneeleilla tuot tilaan valoa ja avaruutta, säilyttäen kuitenkin puun luonnollisen lämmön. Raitamainen paneeli antaa tilalle rytmiä ja linjakkuutta. Asennussuunnasta riippuen voit korostaa tilan korkeutta tai leveyttä.

Raita-paneelin käyttökohteita on lukuisia kodin uudistamisesta pieniin yksityiskohtiin. Raita on monipuolinen sisustuspaneeli niin kodin pienille kuin suurillekin pinnoille.

Asennussuunnasta riippuen voit korostaa tilan korkeutta tai leveyttä.

Raita Collectionin paneelit ovat ympäripontattuja ja täten helposti jatkettavissa, eikä hukkapaloja synny.

Collection Dyyni

Collection Latu

Collection Raita

Tutustu koko paneeli valikoimaamme tästä linkistä!

TEKIJÄT TIKKUJEN TAKANA - Millaisia ammattilaisia meillä työskentelee? 👀 Tutustu myyntipäällikköömme Juhoon👇🏼

Juhon ura CENTillä alkoi 8 vuotta sitten tuotannon puolelta vannesahalla. Tehtävässä Juho ehti olla puolisen vuotta, kunnes siirtyi lähettämölle hommiin. Pian lähettämön työn ohelle tuli myyntityö, josta Juho siirtyi vähitellen kokonaan myyntiin ja myyntipäälliköksi.

Nykyisin Juho vastaa kokonaisuudessaan kotimaan myynnistä huolehtien asiakassuhteista ja asiakashankinnasta. Päivän aikana Juho mm. pyörittelee tarjouslaskelmia, syöttää tilauksia koneelle ja viettää ison osan työpäivästä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Juho kertookin nimenomaan asiakkaiden olevan työn suola. Mies nauttii monipuolisesta työstään ja kertoo CENTillä työskentelyn parhaiksi puoliksi työn tarjoaman vapauden ja tekijöihin osoitetun luottamuksen. Juho myös nauttii siitä, että saa tehdä töitä juuri tällä alalla.

Juhon tehokkuus näkyy paitsi töissä myös vapaa-ajalla. Aamuvirkku mies aloittaa päivänsä lenkillä koiran kanssa ja saattaapa aamuun mahtua vielä punttitreenit ennen töiden alkua. Ilta kuluukin perheen pienten lasten kanssa touhuten, ja kesäisin Juho viihtyy viheriöllä golfin parissa ⛳️

Juho tunnetaan toimistolla rauhallisuudestaan ja lehmänhermoistaan. Aamuvirkkuna Juho ehtii yleensä ensimmäisenä toimistolle ja huolehtiikin aamun ensimmäisitä kahveista ☕️ Tämä sporttinen mies taitaa olla myös tiimimme ainut maailmanmestari, sillä Juholla on plakkarissa rullakiekon maailmanmestaruus vuodelta 2014 🏆

#centfi #centlistat #suomalaistatyötä
...

21 0

CENT

CENT on yksi Suomen laadukkaimmista kodin viimeistelytuotteiden valmistajista. Missiomme on sekä valmistaa että toimittaa tuotteemme luontoa kunnioittaen, ensiluokkaisella palvelulla ja luotettavasti. Kotimaan markkinoiden lisäksi CENT valmistaa tuotteita myös vientiin.