Inspiraatio • 4 tammikuuta, 2023

CENT Brand Store – erikoispuutavaran kauppapaikka verkossa

Uudistettu verkkokauppa, CENT Brand Store tarjoaa inspiraatiota ja helppoutta puutavaran ostoon. CENT Brand Storen monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät kaikki CENT-tuotemerkin kodin viimeistelytuotteet. 

Cent-Listat syntyi intohimosta ja ammattitaidosta puunjalostukseen. Silloinen perheyritys perustettiin Pohjois-Pohjanmaan Kalajoelle yli 30 vuotta sitten. Nykyisin Cent-Listat on vakiinnuttanut asemansa puulla sisustamisen edelläkävijänä ja kuuluu Suomen laadukkaimpiin kodin viimeistelytuotteiden valmistajiin.

CENT-tuotemerkin valikoimaamme kuuluvat korkealaatuiset listat, paneelit, sauna- ja terassituotteet sekä laaja valikoima ympärihöylättyjä tuotteita. Valmistamamme tuotteet valmistamme edelleen Kalajoen tehtaalla, alan nykyaikaisinta tuotantoteknologiaa hyödyntäen.

cent-listat oy kalajoki

Cent-Listojen tehdas sijaitsee Kalajoella

“Oma verkkokauppa lähti liikkeelle CENT Outletista, jonka perustimme II-laadun tuotteiden ja poistoerien kauppapaikaksi. Halusimme näille käyttökelpoisille tuotteille ketterän myyntikanavan ja siitä lähti tarve perustaa oma verkkokauppa: CENT Outlet”,  kertoo Cent-Listojen markkinointipäällikkö Eetu Rintamaa. 

Outletin toiminta oli aluksi kokeiluluontoista, mutta alusta saakka hyvin toimivaa ja ketterää. “Pian huomasimme, että myyntierittäin myytävien tuotteiden rinnalle asiakkaat tarvitsivat usein lisää samaa tuotetta tai täydentäviä tuotteita. Jotta pystyimme tekemään ostamisesta asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta, lisäsimme myös osan I-laatuisia tuotteita ja lisätarvikkeita Outletin valikoimaan”, Eetu kuvaa Outletin kehitystä. 

I-laatuisten tuotteiden myynti poistotuotteiden ostopaikkana mielletyssä Outletissa saattoi olla asiakasta hämäävää ja viestinnällisesti ristiriitaista, joten etsimme uusia ratkaisuja. CENT on laadukas suomalainen design tuotemerkki, joten halusimme luoda tuotteille arvoisensa kauppapaikan, ja siitä syntyi CENT Brand Store.

CENT Brand Store tarjoaa kauniita ja kestäviä puulla sisustamisen ratkaisuja

CENT Brand Store tarjoaa kauniita ja kestäviä puulla sisustamisen ratkaisuja.

Puutavaran erikoiskauppapaikka verkossa

CENT Brand Storen monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät nyt kaikki CENT-tuotemerkin kodin viimeistelytuotteet. Valikoima kattaa sisustuspaneelit ja -listat, sauna- ja terassituotteet sekä valikoiman höylättyä puutavaraa, kuten erilaisia rimoja, lautoja ja lankkuja. Verkkokaupasta saa kätevästi tilattua myös ilmaisen mallipalan haluamastaan tuotteesta. 

Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan kohdeosoitteeseen Kaukokiidon toimittamana tai voit noutaa tuotteet suoraan Kalajoen tehtaalta. 

Verkkokauppa sisältää myös Outlet-osion, josta voit tehdä mahtavia löytöjä poistohinnoin. Outlet -osioon lisäämme tuotannossamme II-laaduiksi luokitellut tuotteet, tuotantoerien viimeiset kappaleet, sekä poistotuotteet. II-laadun tuotteet on valmistettu I-laadun raaka-aineesta, mutta lopulliset tuotteet eivät ole täyttäneet I-laadun vaatimuksia. II-laadun tuotteiksi luokitellaan mm. epätasaisuuksia, höyläysvirheitä ja paljon oksia sisältävät tuotteet, tai tuotteet joiden pakkaukset ovat virheellisiä. Näissä tuotteissa tulee huomioida tavallista suurempi menekki.

Asiakaslähtöistä ja modernia puutavarakauppaa

Kaiken toimintamme keskiössä on asiakas. Puutavaran ostaminen verkosta mielletään usein hankalaksi, vaikka todellisuudessa se voi olla helppoa ja vaivatonta. Haluamme näyttää, että paneelien ja listojen ostaminen onnistuu vaivatta myös kotisohvalta käsin. 

“Asiakas voi ensin hakea inspiraatiota ja vinkkejä sivultamme, miettiä mikä olisi se itselle paras ratkaisu. Tilattava ilmainen mallipala helpottaa päätöksen tekoa. Ostopäätöksen voi tehdä kotisohvalta käsin ja odotella tilauksen saapumista kotipihalle”, Eetu kuvaa asiakkaan ostopolkua. 

Kehitimme verkkokauppakokemustamme jo Outletissamme, mutta Brand Storen osalta halusimme olla vielä askeleen pidemmällä. Uudistettu verkkokauppa on ulkoasultaan ja toiminnoiltaan selkeämpi, ja rakenne on mietitty niin, että se palvelee asiakasta ja tekee ostamisesta mahdollisimman selkeää. 

Verkkokauppa tarjoilee apua ja inspiraatiota kodin rakentamisen tarpeisiin. “Shop by the look” -tyylinen sisältö tarjoaa asiakkaalle inspiraatiota valmiista toteutuksista ja toteutukseen tarvittavista tuotteista. Step-by-step tyyliset ohjeet ohjaavat onnistuneen tilauksen toteuttamisessa.

shop by the look

Tuotteesta toteutukseen. Tutustu valmiisiin tiloihin, inspiroidu ja toteuta omaan kotiisi.

#centfi

Kukkasia äitienpäivään! 🌺 Ihanaa äitienpäivää äidit, mummot ja äitihahmot!❤️

.
.
.

#centfi #centlistat #terassilauta #terassilaudat #terassi #puukomposiitti #komposiittiterassi #puukomposiittiterassilauta
...

13 0

CENT

CENT on yksi Suomen laadukkaimmista kodin viimeistelytuotteiden valmistajista. Missiomme on sekä valmistaa että toimittaa tuotteemme luontoa kunnioittaen, ensiluokkaisella palvelulla ja luotettavasti. Kotimaan markkinoiden lisäksi CENT valmistaa tuotteita myös vientiin.